Martien Meiland Insta

Borrel

Dronken van geluk zijn Monique Westenberg en André Hazes. Ze hebben elkaar, na een korte liefdespauze, weer helemaal gevonden. En ze laten elkaar nooit meer los! Sterker nog, het verliefde koppel gaat trouwen en heeft aangegeven graag een tweede kindje te willen. Maar dat blijkt nog niet zo makkelijk, Monique en Dreetje hebben een flinke batterij aan artsen nodig om zwanger te raken. Monique: ”Ik heb geen eileiders meer.” En dus is kunstmatige inseminatie nodig. Een pittig traject, zo stelt het paar. Maar ze hebben het er dubbel en dwars voor over. Een liefdesbaby is zó welkom. André doet er alles aan om zijn ’goedje’ in optimale staat te krijgen. Hij leeft gezond en drinkt niet meer.

Een trend die veel andere BN’ers volgen; Patty Brard, Eric Corton, Guus Meeuwis en Frits Wester laten de fles eveneens staan. Ze hebben allen zo hun eigen redenen om niet meer te drinken. In huize Meiland laten ze Dry January voor wat het is, daar ploppen de kurken nog altijd vrolijk in de rondte. ’Mij niet bellen’, hoor ik Martien al gillen. Nu ze nog een seizoen van hun serie mogen maken voor SBS6 is er immers genoeg reden om het glas te heffen. De centjes stromen lekker binnen, iedereen is gezond en ze zijn populairder dan ooit. Al hebben ze John de Mol wel een paar spannende weken bezorgd… Martien gaf eerder immers aan het liefst te willen stoppen met de realityshow. Maar John kan opgelucht ademhalen en proosten op de goede afloop. De familie blijft hem en de kijkers trouw.

Waar de zon in het leven van de Meilandjes volop schijnt, krijgt Estelle momenteel een regen aan kritiek over zich heen. Dat ze in coronatijd op een luxe vakantie is gegaan met Lil’ Kleine is bij velen goed verkeerd gevallen. Het lijkt daarbij alsof ze de miljoenenschuld die boven haar hoofd hangt totaal is vergeten. Wellicht heeft ze dan toch een oplossing gevonden voor haar geldproblemen… Zal grote vriend Kleine haar miljoenenschuld aflossen? Dat zou natuurlijk een slok op een borrel schelen!

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Gerelateerde artikelen