Lentekriebels

De kalender liet het ons op 21 maart al weten, maar sinds het afgelopen zonnige weekend weten we het zeker: HET IS LENTE! Volle terrassen, fluitende vogeltjes en een aangename temperatuur zorgen bij ons allen voor lentekriebels. We proppen die dikke winterjas ver weg in de kast, panty’s worden opgerold (die zien we rond oktober wel weer), we halen de maaimachine uit de schuur en de flessen rosé in huis. Het grote genieten kan weer beginnen. De lente leent zich bij uitstek om er lekker op los te flirten, zo blijkt uit onderzoek.

In het voorjaar worden de meeste dates gescoord, en dat is iets waar Estelle Cruijff van droomt. Ze is toe aan een nieuwe liefde, is haar vrijgezellenleven helemaal beu. Het zal nog niet meevallen om haar hart weer open te stellen, want haar vertrouwen is in het verleden flink beschaamd. Maar Estelle zet haar angsten resoluut opzij, het is tijd om weer verliefd te worden. Het is haar gegund, niemand hoort alleen te zijn. Boer Geert had het ook graag anders gezien… De relatie met zijn vriendin is vorige week met een knallende ruzie tot een einde gekomen. ”Ik ben helemaal klaar met haar.” Woest is de boer op zijn exvriendin. Maar Geert zou Geert niet zijn als het vuur in hem niet zou blijven kriebelen, hij laat de deur voor een leuke vrouw op een flinke kier staan. Geert geeft de hoop op ware liefde niet op.

Gordon zoekt ook al jaren naar Mister Right, maar tevergeefs. Gerard Joling lijkt eveneens een ’ouwe vrijster’ te gaan worden, Cupido schiet maar niet raak bij de feestzanger. De enige man die het lang met Geer uithield was Gordon; jaren hebben we gevouwen gelegen om hun hilarische capriolen op tv. Maar dat is nu verleden tijd, de klad zit erin. Hun vriendschap is over en uit. Geer en Goor zijn elkaar zat, iets wat volgens een deskundige te wijten is aan hun (te) grote ego. Het is uit met de pret. Het ooit zo vrolijke en succesvolle duo is uitgespeeld en krijgt louter nog de kriebels van elkaar… Zo jammer!

Tot volgende week!

Chantal Braspenning

Hoofdredactie