Lentezon

We hebben er lang op moeten wachten, maar daar was-ie dan eindelijk afgelopen weekend: de zon! Zoals André van Duin al zong: ’Alles ziet er anders uit als de zon schijnt’. En dat is ook zo. Met die koperen ploert hoog aan een strakblauwe hemel, gedraagt iedereen zich toch net iets anders dan tijdens die koude maanden die achter ons liggen. Mensen lijken vrolijker, de jasjes worden spontaan open gegooid, terrasjes stromen weer vol, er wordt geproost, gelachen en paartjes kussen elkaar verliefd. Men heeft weer lentekriebels!

Kijk maar naar Roxeanne Hazes en haar verloofde. Rox liep smoorverliefd aan de hand van haar kersverse verloofde Erik door het tuincentrum. Er werd naar hartenlust gekust, gerookt, inkopen gedaan en nog meer gekust. Rox en haar nieuwe liefde kunnen niet van elkaar afblijven. Al dat gefriemel lijkt ertoe te hebben geleid dat Rox hartstikke zwanger is, althans dat zou je denken als je kijkt naar het piepkleine buikje dat zich toch duidelijk onder haar trui aftekent. Het kan natuurlijk ook dat Rox zich het leven goed laat smaken nu ze zo verschrikkelijk gelukkig en verliefd is.

Mocht ze moeder worden, dan kan Arie Boomsma haar vast wel wegwijs maken in de wereld van poepluiers en slapeloze nachten. Arie is alweer een jaar pappa van een dochter. Bobby Jo is het zonnestraaltje in zijn leven. Vader en dochter zijn onafscheidelijk. Net als Patricia Paay en haar kersverse echtgenoot Robbert. Sinds het uitlekken van haar pikante sekstape was La Paay bepaald niet het zonnetje in huis; ze durfde niet meer in haar eentje de deur uit te gaan. En dus wijkt Robbert niet meer van haar zijde. Om na een donkere periode weer een beetje licht in haar leven te krijgen, pakte Patries vorige week het vliegtuig naar een tropisch eiland. Daar kon ze eindelijk bijkomen van alle drama’s. Ze kwam tot nieuwe inzichten en is als herboren weer thuis gekomen. Patries heeft wel vaker voor een heet vuurtje gestaan in haar leven. Zij weet als geen ander: na regen komt altijd weer zonneschijn!

Tot volgende week,

Chantal Braspenning
Hoofdredactie