Monique Westenberg

Licht

Het hart van Monique Westenberg is gebroken. Haar lieve oma Corrie is overleden. Juist nu ze haar grootmoeder zo hard nodig heeft, moest Monique haar loslaten. En dat doet pijn. De blondine is nog maar net vrijgezel en doet haar best om haar verloren liefde een plekje te geven. Oma Corrie stond altijd voor haar klaar, zij was Moniques lichtje in de duisternis. Ex-vriend André Hazes was ook altijd enorm gesteld op Corrie, hij heeft het eveneens moeilijk met het verlies. Zijn vriendin Bridget Maasland biedt Dreetje troost in deze donkere dagen. En die gedachte is ongetwijfeld moeilijk te verkroppen voor Monique. Maar de Rotterdamse heeft al eerder bewezen een vrouw met kracht en pit te zijn. Deze zware tijd komt Monique vast ook wel weer te boven, al zal het even duren eer het immense verdriet verwerkt is en de lichtjes in haar ogen weer zullen schijnen.

Wie elkaar momenteel het licht in de ogen niet gunnen, zijn Rob Verlinden en zijn ex-man. De biografie die de tv-tuinman onlangs uitbracht, zet kwaad bloed bij zijn ex Robbie. Er staan onwaarheden in het boek, zo stelt Robbie boos. In Party lucht hij deze week zijn hart. ”Ik overweeg Rob aan te klagen wegens smaad en laster”, zo klinkt het woedend uit de mond van de ex-man van Verlinden. Tevens licht Robbie een tipje van de sluier over de erotische escapades van de tuinman. ”Ik was geen seksbeest, maar Rob wel.”

Wie ook graag iets aan het licht wil brengen, is Rossana Kluivert. Sinds het programma ’Opgelicht?!’ haar neerzette als laaielichter, slaapt de brunette niet meer. Dat haar werk als weldoener voor de zwerfhondjes op Curaçao in twijfel wordt getrokken, raakt Rossana diep. ”De hele familie is er kapot van”, fluistert de dierenvriendin geëmotioneerd tegen onze verslaggever. Rossana blijft erbij dat haar geen blaam treft. Volgens Ros heeft juist degene die haar zwart maakt dingen gedaan die het daglicht niet kunnen verdragen…

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Instagram