Liefde

Overal is weleens wat, ieder huisje heeft zijn kruisje. Maar als je van elkaar houdt, dan vergeef je een misstap en pak je de draad samen weer op. Zo vergaf Monique Westenberg haar André zijn zondes toen hij na drie maanden geflikflooi met Bridget Maasland weer om vergeving smeekte. Met hangende pootjes kroop André weer op de bank bij de moeder van zijn kind. Zand erover! Monique is dolblij dat Dré tegenwoordig zo honkvast is, zijn liefde geeft haar vleugels. ”Bij hem kan ik helemaal mezelf zijn.” In het verleden kon Moon soms onzeker zijn in een relatie, maar bij Hazes is dat compleet anders. Hij geeft haar een fijn gevoel, door hem barst Monique van het zelfvertrouwen. Dat de jonge zanger alleen nog maar oog heeft voor haar en hun zoontje, laat haar hart een sprongetje maken. Er wordt zelfs gesproken over trouwen en een tweede kindje.

Dergelijke grote stappen zijn bij Olcay Gulsen en Ruud de Wild nog niet aan de orde. Ze wonen wel samen, en daar voelt de radioman zich uitermate goed bij. Ruud stelt zelfs: ”Ik ben in geen jaren zo gelukkig geweest.” Katja Schuurman en Freek hebben vorig jaar de grote sprong wel gewaagd, ze zijn gelukkig getrouwd en tellen de dagen af dat hun dochtertje geboren wordt. Katja jubelt: ”Het is zo stom; ik ben me dus een potje blij met mijn buik en vooral met het dagelijkse getrappel en gedraai dat ik erin voel, de liefdevolle handjes van mijn dochter erop en Freeks oor in de hoop al een geluidje op te vangen van zijn dochter…” In augustus kunnen ze hun kleine meid eindelijk in hun armen sluiten.

Sylvie Meis laat haar oogappel juist los. Damián heeft een gouden kans bij een Deense voetbalclub met beide handen aangegrepen, hij gaat bij zijn vader en Estavana wonen. Sylvie blijft met lege handen achter. En dat maakt haar verdrietig. Maar met de woorden ’volg je dromen schatje’ laat ze haar grote liefde gaan. Want dat doe je nou eenmaal als je van elkaar houdt.

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Gerelateerde artikelen