Wolter Kroes 260921 Ajdj (8)

Dik & dun

André Hazes staat al jaren in de spotlights, hij kan dus wel tegen een stootje zou je denken. De zanger maakt zich allang niet meer dik om kritiek. Voor zijn vriendin Sarah van Soelen is het echter nieuw om zo in de aandacht te staan. Dat iedereen plotseling een mening over haar heeft, is de Rotterdamse allemaal te veel geworden. De stress en spanning knagen aan Sarah. Ze heeft zich zelfs tijdelijk teruggetrokken van social media en dat terwijl ze al jaren droomde van een doorbraak als influencer. Patty Brard, huisvriendin van de familie Hazes, maakt zich zorgen om Sarah. ”Ze heeft wel een jasje uitgedaan, ik vind haar zo magertjes.”

Mager is niet het eerste wat bij Wolter Kroes opkomt als hij in de spiegel kijkt. In coronatijd kwam de Bourgondiër in hem weer naar boven. ”Ik ben acht kilo te zwaar.” Hoe dol Wolter ook is op een broodje met kaas en mayonaise, voorlopig schotelt zijn vrouw Tessa hem yoghurt voor. Wil Wolter dolgraag afvallen, Dave Roelvink is blij met wat extra lichaamsgewicht. De aanstaande papa probeert namelijk wat meer vet op zijn botten te kweken, hij vond zichzelf te mager. Binnenkort kan hij zich tegoed doen aan de beschuitjes met blauwe muisjes. Want over enkele weken wordt zijn eerste kind geboren.

Mocht hij nog advies willen inwinnen over hoe hij zich moet gedragen tijdens de bevalling, dan kan hij zich altijd wenden tot de vriend van Maxime Meiland. Leroy zou zich namelijk kranig hebben gedragen tijdens de geboorte van dochtertje Vivé. Mama is dolblij met haar kleine meid. ”Ze is zo mooi en lief”, aldus een dolgelukkige Maxime. Party spotte de trotse mama toen ze een wandeling maakte in Noordwijk met haar dochtertje. Klaagde ze tijdens de zwangerschap nog over haar dikke buik, de SBS-ster heeft nu al haar oude figuurtje terug. Maxime kan haar geluk niet op en geef haar eens ongelijk. Wie zou er niet van oor tot oor stralen met zo’n fijne familie, een lieve vriend, twee prachtige kinderen en… een dikke bankrekening!

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Andries Jelle de Jong