Zm De Koning 02

Geld(zorgen)

Onze koning, die sowieso al niet armlastig was, krijgt een forse salarisverhoging. Dit is bij velen in het verkeerde keelgat geschoten. Zeker nu Willem-Alexander aan populariteit heeft ingeboet, vinden criticasters het bespottelijk dat hij toch een royale opslag krijgt. Onze koning trekt zich niets aan van de ruzies rondom zijn salarisstrookje. Hij heeft in de…

Onze koning, die sowieso al niet armlastig was, krijgt een forse salarisverhoging. Dit is bij velen in het verkeerde keelgat geschoten. Zeker nu Willem-Alexander aan populariteit heeft ingeboet, vinden criticasters het bespottelijk dat hij toch een royale opslag krijgt. Onze koning trekt zich niets aan van de ruzies rondom zijn salarisstrookje. Hij heeft in de loop der jaren een olifantenhuid gekregen en gaat lekker door met het baden in luxe.

Iets wat Patricia Paay ook jarenlang heeft gedaan. Al was de periode dat ze in rijkdom leefde met haar ex-man Adam Curry niet de gelukkigste tijd van haar leven. Toen het geld met bakken binnenstroomde, zag Paay haar ex veranderen. ”Adam kreeg door zijn groeiende vermogen bijvoorbeeld een steeds grotere mond en plaatste zich op een gegeven moment boven anderen”, aldus Patricia.

Of het grote geld ook Martien Meiland heeft veranderd? Ongetwijfeld. Leefde hij een paar jaar geleden nog redelijk anoniem, sinds het succes van ’Chateau Meiland’ is Martien niet meer weg te denken van onze beeldbuis. Maar met het succes komen vaak ook de profiteurs. Party ontdekte dat vreemden een graantje mee proberen te pikken van het familiesucces. Er worden T-shirts verkocht met de kreten van Martien. De Meilandjes zijn geschrokken van het plagiaat. ”We gaan stappen ondernemen”, stellen zij tegen onze verslaggever.

Ook Gordon Heuckeroth schrok onlangs toen de verkoop van zijn Gooise villa niet doorging. Maar Goor heeft een oplossing gevonden om de klap op te kunnen vangen. Zijn RTL-collega Humberto Tan kreeg eveneens een financiële domper voor zijn kiezen. Humberto’s bedrijf heeft fors verlies geleden. Hij zet vast alles op alles om het verloren geld weer terug te verdienen. Zijn comeback als talkshow-presentator en het feit dat zijn geliefde Ineke hem, na een eerdere liefdescrisis, weer in de armen heeft gesloten, zal troost bieden. Tegen dat geluk kan geen geld op!

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: RVD