Glennis Grace 260921 Ajdj (1)

Ziek

Ferri Somogyi maakte eerder dit jaar een vreugdesprongetje; zijn tweeling mocht na een spannende ziekenhuisperiode weer naar huis. De jongetjes kwamen vlak na hun geboorte met een virus in het ziekenhuis te liggen. Vooral de gezondheid van babyzoontje Imre was zorgwekkend. ”Ik was echt bang dat hij het niet ging redden”, vertelt Ferri deze week aan onze verslaggever. Inmiddels gaat het gelukkig weer hartstikke goed met de jochies, ze groeien als kool. De trotse vader geniet met volle teugen van het vaderschap en vertelt: ”Met mijn kinderen op schoot leer ik de ’Goede Tijden, Slechte Tijden’- scripts uit mijn hoofd.”

Of Glennis Grace een fan is van de RTL-soap is niet bekend, maar dat ze absoluut geen fan is van Stephanie Tency is inmiddels pijnlijk duidelijk. Glennis is binnenkort te zien in ’The Voice of Holland’. Zij vervangt Jan Smit als jurylid in de populaire talentenjacht. De Amsterdamse heeft er zin in om de talenten te beoordelen en waar nodig te bekritiseren. Maar de bak kritiek die Stephanie op haar afvuurde, moet Glennis zwaar gevallen zijn. De beauty, die in 2013 deelnam aan de Miss Universe-verkiezing, heeft namelijk geen goed woord over voor Glennis. Ze slingerde op social media ongegeneerd lelijke woorden naar het hoofd van de zangeres; ’tokkie’, ’pleuriswijf’ en ’graftakkenbek’.

Zwaaide ze op het Miss Universe-podium nog liefjes naar het publiek en pleitte ze voor ’wereldvrede’, Stephanie verklaart nu de oorlog aan de zangeres. Heeft Glennis doorgaans haar woordje wel klaar, nu houdt zij zich muisstil. Ze wil immers haar nieuwe baan bij RTL niet in gevaar brengen met een relletje. Het siert Glennis dat ze zwijgt. Toch rijst het vermoeden dat ze thuis stilletjes kookt van woede. Er zullen in huize Grace ongetwijfeld wat krachttermen gevallen zijn. Op zich een gezonde reactie op een snoeiharde aanval; wie zou er niet goed ziek van zijn?!

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Andries Jelle de Jong

Gerelateerde artikelen