Lil' Kleine

Lil’ Kleine en Jaimie ontkennen geruchten

Rapper Lil’ Kleine (26) en zijn verloofde Jaimie Vaes (31) zijn ‘echt geschokt’ door de verhalen die over hen in de media rondgaan. Vaes zou op het Spaanse eiland Ibiza zijn mishandeld door de rapper, waarop hij werd gearresteerd. Die geruchten kloppen volgens het stel niet, blijkt uit een verklaring die de twee hebben gegeven.

“De geruchten die rondgaan omtrent dit incident zijn absoluut niet waar. We hebben onze hoogtepunten maar zeker ook onze dieptepunten. Omdat wij in de spotlight staan worden deze onder een vergrootglas gelegd”, aldus het stel.

Jorik Scholten – zoals Lil’ Kleine echt heet – biedt zijn excuses aan voor de commotie die is ontstaan. “Hij ziet in dat bepaalde dingen anders moeten en wil hier graag zijn verantwoordelijkheid voor nemen.” Het stel vraagt de media om hen met rust te laten, zodat ze de gebeurtenissen samen kunnen verwerken. “Wij houden erg veel van elkaar.”

Vaes zou bij de politie aangifte hebben gedaan van een aanval in de hotelkamer. Ze zei door haar verloofde te zijn geslagen, maar geen ernstige verwondingen te hebben opgelopen. Ook zou hij haar smartphone hebben vernield. De aanhouding van Lil Kleine zou zondagochtend rond 03.00 uur zijn geweest. Het stel heeft samen een zoontje, Lío.

Beeld: Instagram