Lil' Kleine

Lil’ Kleine herenigd met moeder

Lil’ Kleine had al tijden geen contact meer met Babette Verhoef, maar daar lijkt nu een einde aan te zijn gekomen. Toen hij eerder deze week op kraambezoek ging bij zijn pasgeboren nichtje, was ook zijn moeder aanwezig.

Babette had de kleine Lío, zoon van Lil’ Kleine en zijn liefje Jaimie Vaes, nog nooit ontmoet. Op haar Instagram schrijft ze: “Gisteren was wel een heel bijzondere dag.Ik leerde niet één, maar twee kleinkinderen kennen. In de ochtend werd prachtige Sophia geboren, dochter van mijn oudste zoon Nout en schoondochter Sarita , maar in de middag, bij mijn tweede bezoek liep ik tegen dit kereltje aan; mijn kleinzoon Lío van zoon Jorik en schoondochter Jaimie. En voor ik het wist had ik beiden op schoot en zaten we met z’n allen bij elkaar.”

Vorig jaar liet Lil’ Kleine in het programma Waar Is De Mol? nog weten dat hij eigenlijk niets meer voelt bij zijn moeder. “Mijn moeder heeft hele erge dingen gedaan met mij als kind”, zo zei hij toen. “Die dingen doe je niet bij een kind. Helemaal bij niemand en al helemaal niet bij je eigen kind. Ik ben daar misschien heel hard in, maar ik heb daar geen gevoel meer bij.”

Gerelateerde artikelen