Linda de Mol heeft korrelige profielfoto op WhatsApp

0

Linda de Mol heeft een hele vage, korrelige profielfoto op WhatsApp. Het lijkt daardoor net alsof het niet om de échte televisiekoningin gaat. Dat zegt Merel Westrik, die door De Mol is gestrikt voor een vrouwentalkshow op Net5, in het AD. Westrik geloofde er niets van toen ze een appje van De Mol binnenkreeg op haar telefoon. “Ik kreeg in april ineens een appje. ‘Hai Merel, zou het mogelijk zijn dat ik jou vandaag even bel, is er een tijd dat het je uitkomt? Groetjes, Linda de Mol.’

Heel even dacht Westrik dat ze gefopt werd. “Ik had haar nog nooit gesproken, en had haar nummer niet. Dus ik keek naar de profielfoto op Whatsapp…” Westrik laat aan de interviewer de foto zien. De journalist omschrijft het als ‘een korrelige screenshot van De Mol in een vaag televisiedecor’. “Dat lijkt me niet de profielfoto van Linda de Mol“, zegt de interviewer.

Daarop moet Westrik hartelijk lachen. “Nou, dat dacht ik dus ook, als achterdochtige journalist. Je kan mij meer vertellen, maar dit is niet Linda de Mol, die elke maand voor haar magazine een fotoshoot doet. Dit is een stomme grap of De Coen en Sander Show. Dus ik reageerde niet.”

Na een dag werd ze toch wat nieuwsgierig. “Ik vroeg een visagist van wie ik wist dat ze Linda kende of het echt haar appfoto was. Toen zij zei van wel heb ik meteen Linda gebeld en gezegd dat ik echt dacht dat ik in de zeik werd genomen – gelukkig moest zij ook hard lachen.”

Ladies Night, de talkshow waarvoor ze is overgestapt van RTL Nieuws naar Net5, gaat woensdag om 21.30 uur in première.

bron: Mediacourant

Share.