linda-hakeboom

Linda Hakeboom trots op groeiende haar

Documentairemaker Linda Hakeboom (35) heeft een emotioneel bericht gedeeld via Instagram: haar haren beginnen, na een periode van bestralingen, weer te groeien.

‘Ik kan echt niet beginnen met uitleggen hoe bijzonder dit voelt. Ik kreeg kanker, ik kreeg allerlei zware behandelingen die mijn leven veranderden en bovenop dat alles verloor ik mijn haar. Het is zo’n ontzettend zichtbaar gevolg van deze ziekte. Iets dat je de hele dag met je meedraagt’, schrijft Linda bij haar post.

De documentairemaker deelt haar gevoel nu haar haren weer beginnen te groeien: ‘En nu, nu komt het terug en dat voelt als een nieuw begin. Wat een emotioneel moment. Dit ben ik en ik ben er nog’, stelt ze. 

18 mei deelde Linda nog op Instagram het mooie bericht dat ze haar laatste bestraling heeft gehad. De documentairemaker kreeg vorig jaar de diagnose borstkanker.

Beeld: Instagram