Linda Hakeboom

Linda Hakeboom wordt zwakker door chemo

Documentairemaakster Linda Hakeboom (35) maakte in het najaar bekend dat er borstkanker bij haar is geconstateerd. Ze is dan ook al geruime tijd bezig met chemotherapie. Een proces waar ze in eerste instantie pas weer over wilde delen in haar vlogs als het weer wat beter zou gaan. “Maar dat gebeurt maar niet”, laat ze nu weten.

Linda is sinds een tijdje overgegaan op wekelijkse chemotherapie. “Ik had gehoopt dat die iets minder zwaar zouden vallen”, vertelt ze in haar Instagram Stories. “Maar ik ben gewoon zwakker aan het worden.” Hiervoor had Linda een keer in de twee weken een chemotherapie. “Dan had ik een week dat het heel slecht ging, maar ook een week goed”, legt ze uit. “En nu heb ik eigenlijk gewoon de hele week een beetje minder.”

Ook haar uitvallende haar krijgt nog even kort de aandacht. “Wat vinden jullie van dit, wat hier nog hangt?”, vraagt ze over haar vlechtje. Linda is namelijk nog niet van plan om haar haar eraf te halen. “Het zit er nog steeds en het is haar, maar wel een zielig vlechtje heb ik nu nog.”

Beeld: Instagram