Sucker For Charity

Loiza Lamers gevolgd voor documentaire over haar leven

Alsof het nog niet spannend genoeg is om een eerste boek uit te geven, doet Loiza Lamers (26) er nog een schepje bovenop. Ze heeft niet alleen haar handtekening onder een boekendeal gezet, maar komt ook met een eigen film.

In de nieuwste editie van LINDA.meiden deelt het model deze primeur. “Ik krijg veel vragen over mijn transitie en hoe we als gezin mijn transgender-zijn hebben ervaren”, vertelt ze in het interview. “Omdat ik niet iedereen kan antwoorden, schrijf ik nu samen met mijn moeder een boek over die periode. Documentairemaker Elza Jo volgt me tijdens dit traject. De film wordt een inkijkje in mijn leven.”

Ze heeft het er maar druk mee, want tussen het schrijven van de hoofdstukken door is Loiza nog naar Kroatië vertrokken voor de opnames van Expeditie Robinson. Bij hoge uitzondering mag zij als één van de weinigen voor een tweede keer meedoen aan het uitputtende survivalprogramma.

Het is nog niet bekend waar de documentaire wordt uitgezonden. Elza Jo heeft eerder de documentaire van Famke Louise voor Videoland voor haar rekening genomen. 

bron: RTL Boulevard / foto: Party