Lone van Roosendaal is boos: “Ik ben NIET Mariska van Kolck!”

Musicalster Lone van Roosendaal baalt er enorm van dat zelfs de redactieleden van Shownieuws haar aanzien voor Mariska van Kolck. Ze briest dat de showrubriek van SBS 6 maar eens wat minder stagiaires moet aannemen. Dat is te lezen op Twitter. Van Roosendaal wordt al haar hele carrière geplaagd door mensen die haar aanzien voor Van Kolck. Niet…

Musicalster Lone van Roosendaal baalt er enorm van dat zelfs de redactieleden van Shownieuws haar aanzien voor Mariska van Kolck. Ze briest dat de showrubriek van SBS 6 maar eens wat minder stagiaires moet aannemen. Dat is te lezen op Twitter. Van Roosendaal wordt al haar hele carrière geplaagd door mensen die haar aanzien voor Van Kolck. Niet bepaald een compliment, want Van Kolck is immers al geen A-ster, dus laat staan wat de mensen dan van haar vinden.

De musicalactrice kon wel janken toen ze zich zondag terugzag in Shownieuws met in de titelback ‘Mariska van Kolck’. “Misschien moeten jullie wat minder met stagaires gaan werken SBS 6. Het houdt niet op, niet vanzelf. Fail“, twittert ze. Als iemand vraagt wat er dan mis is met de screenshot van SBS 6, antwoordt Van Roosendaal: “Het is Mariska niet…”

Nee, het is dus Van Roosendaal. In 2017 klaagde ze al dat men haar steeds voor Van Kolck aanziet. “We zijn heel goed met elkaar, hoor, maar ik word er wel wat moe van. Ik had het laatst nog na een voorstelling. Dan hebben ze tweeënhalf uur naar je zitten kijken, en komen ze in de foyer op je af met: ‘Jezus, Maris, wát een stem schitterend! Dan denk ik: Jezus, mensen.”

bron: Mediacourant

mariska van kolck 19121604

Dit is wél Mariska van Kolck