Lopend vuurtje

Sommige BN’ers zijn nogal heetgebakerd en ruziepotten er flink op los. Neem Gordon met de Toppers, Patty Brard met zo’n beetje iedereen, Dré Hazes met zijn familie, Yolanthe met haar zus… Maar ook tussen de mannen van ’VI’ moet geregeld een brandje geblust worden. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. De sterren vechten de ruzies veelal in de media uit. Maar dat geldt niet voor Micky Hoogendijk; zij wil haar handen hier niet aan branden. Klikken, dat is niets voor de boomlange blondine. ’Daar iets over vertellen, zou niet chic zijn”, antwoordt ze op onze vraag wat er nou precies mis is gegaan tussen haar en ex-man Adam.

Een affaire met Adam beginnen terwijl hij nog heel erg getrouwd was met Patricia Paay, ziet Micky voor het gemak maar even door de vingers. Dat valt blijkbaar wel onder het kopje ’chic’. Hoewel ze zegt dat haar scheiding iets tussen haar en Adam is, is Micky toch behoorlijk loslippig tegen onze verslaggever. Ze gaat zelfs in op de sekstape van haar rivale Patricia. ”Ik vind het vreselijk voor haar”, zegt Micky vol medelijden. Of La Paay deze woorden als oprecht en gemeend zal opvatten, valt te betwijfelen. Het botert namelijk nog altijd niet tussen de twee dames. Sinds Adam haar verliet voor Micky, vindt Paay alleen nog maar hobbels op haar levenspad. Met als klap op de vuurpijl haar uitgelekte sekstape.

Patricia tracht zich, sinds het als een lopend vuurtje ging dat ze zo nu en dan een extreme vorm van seks bedrijft, dapper door de dagen heen te slaan. Maar dat valt nog niet mee… Een recent showbizzfeestje was bijvoorbeeld een helse ervaring voor haar. ”Het was echt een ramp”, aldus Patricia over de eerste keer dat ze weer een grote groep mensen onder ogen kwam. Haar dierbaren steunen de diva gelukkig door dik en dun. Maar er zijn blijkbaar nog heel veel mensen die de sekstape veroordelen en La Paay het vuur na aan de schenen leggen. Ofwel mensen die vinden: wie zijn bips brandt, moet maar op de blaren zitten.

Chantal Braspenning

Hoofdredactie