Luizenleven

0

Laaiend enthousiast is men in ons kikkerlandje over de verrassend grappige comedyserie: ’De Luizenmoeder’. Met een waanzinnig aantal kijkers van zo’n 4,8 miljoen per aflevering, kunnen we wel spreken van een megahit! De NPO hoefde dan ook niet lang na te denken: een tweede serie van ’De Luizenmoeder’ is in de maak. Wie ook goed scoort met zijn programma is onze divo Gordon. Gemiddeld stemmen 1 miljoen kijkers af op zijn liefdesprogramma ’Op Goed Geluk’.

Zelf is Goor bepaald niet gelukkig in de liefde, iets wat we straks allemaal kunnen lezen in zijn biografie die vanaf 28 februari te koop is. Ook al denken veel mensen dat Gordon -met al zijn rijkdom en successen- een leven als een luis op een zeer hoofd heeft, in het boek komt duidelijk naar voren dat de entertainer zich vaak zo eenzaam voelt dat hij naar de drugs grijpt. Gordon: ”Bijna niemand heeft weet van de pijn en het verdriet dat ik heb moeten doorstaan.”Natuurlijk, hij heeft geld als water, kan alles kopen wat zijn hartje begeert… Maar zoals altijd blijkt maar weer dat geld geen garantie is voor een gelukkig leven.

De roem heeft zo zijn keerzijde. Iets wat prinses Amalia al op jonge leeftijd duidelijk is geworden. Nadat ze in 2016 op Koningsdag haar opwachting had gemaakt, was ze het onderwerp van gesprek op internet. Volwassen mensen vonden het nodig om vanuit hun eenzame zolderkamertjes, met driftige vingertjes op hun toetsenbord, de puberprinses volledig naar beneden te halen. De kritiek op het uiterlijk van het 13-jarige meisje was niet mals. Het was een snoeiharde smet op haar tot dan toe vlekkeloze luizenleventje. Maar kijk eens wie de pestkoppen van toen nu de mond snoert: diezelfde Amalia. Een nieuwe hippe look levert de prinses louter complimenten op. Vooral in Duitsland jubelt men het uit: ’’Wat is ze knap’. En ik zeg het niet snel, maar de Duitsers hebben gelijk! Dit Oranje rijkeluiskind geeft die zwartgallige haters in een klap allemaal het nakijken. Heerlijk!

Tot volgende week!

Chantal Braspenning

Hoofdredactie

Share.