Rtl Festifall 2019 (seizoenspresentatie 2019 2020)

Luuk Ikink voortaan nooit meer met bril op televisie

Luuk Ikink was een van de bekendste brildragers van Nederland, maar daar komt nu abrupt een einde aan. Hij heeft zijn ogen laten laseren en verschijnt voortaan zónder bril in RTL Boulevard. De afgelopen dagen was Luuk Ikink afwezig bij RTL Boulevard, terwijl hij eigenlijk altijd present is op doordeweekse dagen. De reden van zijn…

Luuk Ikink was een van de bekendste brildragers van Nederland, maar daar komt nu abrupt een einde aan. Hij heeft zijn ogen laten laseren en verschijnt voortaan zónder bril in RTL Boulevard.

De afgelopen dagen was Luuk Ikink afwezig bij RTL Boulevard, terwijl hij eigenlijk altijd present is op doordeweekse dagen. De reden van zijn absentie is bekendgemaakt door zijn collega Marieke Elsinga.

Marieke tegen de kijkers van RTL Boulevard: “Luuk Ikink heeft dus zijn ogen laten laseren. Die schijnt er morgen weer te zijn. Dan gaan we dus voor het eerst Luuk op tv zien zonder bril. Dat is wel een ding, toch?”

Collega Nikkie Plessen: “Ja, dat is wel een dingetje.”

En Clarice Stenger: “Ja, dat is zeker een ding.”

Door de jaren heen heeft Luuk altijd veel kritiek gekregen op zijn brillen. “Ik vind het wel geinig om te lezen, maar het gaat het ene oor in en het andere oor uit. Ik sta stevig in mijn schoenen”, zei hij daarover.

Het lijkt erop dat Luuk middenin een metamorfose zit. Eind vorige maand besloot de presentator al om afscheid te nemen van zijn blotebillengezicht en een baardje te laten staan, waardoor hij er wat mannelijker uitziet.

bron: Mediacourant / foto: Brunopress