maan-de-steenwinkel

Maan brengt bijzonder eerbetoon aan haar opa en oma

Zangeres Maan (23) lanceerde onlangs een nieuw nummer, Zo Kan Het Dus Ook Part II. Niet alleen is dit nummer een ode aan haar voormalige vriend, dj Tony Junior (30), en hun huidige vriendschappelijke relatie, ook de opa en oma van de zangeres spelen een rol in dit nummer.

Voor de clip van haar nieuwe liedje danst Maan met een groepje dansers, wat een speciale reden heeft. De zangeres post op haar Instagramfeed een deel van de nieuwe videoclip, met daarbij een ‘kleine sidestory’. Maan’s opa en oma waren namelijk stijldansers – ze wonnen in 1948 & 1949 de Nederlandse kampioenschappen – en hadden hun eigen dansschool, schrijft Maan trots.

Voor Maan is dit extra bijzonder, want zij heeft haar opa en oma zelf niet kunnen meemaken: ‘Ik heb oma nooit gekend, opa maar 3 weken, en vind het daarom zo extra bijzonder dat ik hun grootste passie nu kan laten voortleven in mijn grootste passie, zodat onze werelden toch weer samen komen. Hoop dat ze trots zullen zijn,’ schrijft ze bij de video en de foto’s van haar dansende opa en oma.

Beeld: Instagram