Maan & Kraantje Pappie aan de rode wijn?

Maan en Kraantje Pappie hebben onlangs samen de single Rode Wijn uitgebracht. Bij het nummer hoort ook een videoclip die hier te zien is.

Alleen de namen Maan en Kraan bij elkaar lijkt al een combi om door een ringetje te halen.  Na elkaar beter te leren kennen door de vele shows waar ze elkaar tegen kwamen, bleek dat de twee veel meer met elkaar gemeen hebben dan twee namen die op elkaar lijken. Ze zijn beiden goedlachs, altijd in voor een feestje, niet bang om hun gevoel te laten spreken en hebben allebei een single die op 20 maart uitkomt. Dezelfde.  

Met de carrière van Maan en Kraan gaat het goed. Beiden zijn al sinds begin dit jaar terug te vinden in de charts. Maan zelfs met een nummer 1 album waarvan we o.a. de megahit ‘Ze huilt maar ze lacht’  kennen.

“We zijn de studio in gedoken met producer Leon Paul Palmen en het allereerste nummer dat we schreven, was Rode wijn. Het liedje gaat over situaties die soms even tijd nodig hebben om te rijpen om mooier of beter worden; net als bij een goede fles rode wijn,‘’ vertelt de zangeres. ‘’Mee eens Mooney’’, vult Kraantje aan.

Maan en Kraan zouden momenteel beiden met hun uitverkochte clubtour door het land reizen, maar door het Coronavirus zijn de shows verplaatst. Nieuwe data zijn te vinden op hun socialkanalen.