Sylvie Meis And Niclas Castello Newlyweds In Villa Cora

Manager Sylvie Meis boos vanwege geruchten huwelijk

Ze lijken de woordvoerder van Sylvie Meis (43), Marina, de strot uit de komen: de geruchten dat het niet helemaal lekker zou lopen tussen Syl en haar man Niclas (42). Als ‘Privé’ Marina aan de tand voelt over de roddel schiet ze enigszins uit haar slof. Maar ondanks dat ze van haar eigen woorden schrikt, blijft ze daarachter staan.

In Duitsland gonst het van de geruchten over scheurtjes in het huwelijk van Sylvie en Niclas. Hij zou gespot zijn op een app voor getrouwde stellen terwijl anderen beweren dat het huwelijk alweer voorbij is. De presentatrice ontkent alles. Op Instagram zei ze vorige week: “Ja, de laatste keer dat ik het controleerde, waren we nog altijd getrouwd”, terwijl ze haar trouwring liet zien. Ook het feit dat de twee nauwelijks samen op social media te zien zijn, kon ze uitleggen: “Het gaat prima met mijn echtgenoot. We willen onze carrières niet mixen, want we willen onze liefde beschermen.”

En nu reageert dus ook haar woordvoerder Marina op de geruchten. “Het is allemaal bullshit!” briest ze bij Privé. Het blad schrijft dat ze zelf schrok van haar reactie, om vervolgens toch namens Sylvie te laten weten ‘best zo geciteerd te mogen worden’. 

Sylvie en Niclas gaven elkaar deze zomer het ja-woord. Het is voor de presentatrice het tweede huwelijk; eerder was ze getrouwd met Rafael van der Vaart.

bron: RTL Nieuws