Manon Meijers

Manon Meijers schrijft eerste boek

Manon Meijers, de verloofde van Guus Meeuwis, vindt dat we de kracht van kleding onderschatten. Daarom komt de stylist nu met haar eerste boek; Kleed Jezelf Gelukkig.

In haar boek laat Manon stap voor stap zien hoe u zich gelukkig kunt kleden. Ze ontvouwt haar foolproof methode om tot een eigen stijl te komen die écht bij u past, zonder dat u daarvoor weekenden lang moodboards hoeft te plakken. Manon staat ook wel bekend als The Style Shrink omdat ze de verbinding maakt tussen psychologie en styling. Haar missie is om vrouwen af te laten rekenen met een ongezond lichaamsbeeld en om het leuk te maken om ’s ochtends voor de spiegel en voor de kast te staan.

Kleed Jezelf Gelukkig is vanaf 6 oktober te koop, maar wie het boek vóór de releasedatum bestelt, ontvangt gratis toegang tot de exclusieve Kleed Jezelf Gelukkig-module van The Style Shrink die bij het boek hoort (t.w.v. € 59)! Hierin leert u door middel van video’s, visuals en teksten nog meer over hoe u zich gelukkig kleedt. Bestellen kan hier.

Gerelateerde artikelen