Marco Borsato 14111602

Marco Borsato heeft grote liefde Leontine terug: ‘Het is aan’

De Borsato’s houden de gemoederen flink bezig. Sinds Marco (54) en Leontine (53) weer aan het daten zijn na hun scheiding vorig jaar, houden ze ons van alle liefdesperikelen op de hoogte. Na een periode van ‘rustig daten’ lijkt de kogel nu echt door de kerk: het is ‘aan’. Dat zegt Marco op de Belgische radio.

Dat betekent dat Marco’s pogingen om zijn Tien te heroveren goed hebben uitgepakt. Ook in België zorgen de twee voor een hoop geruchten en speculaties, zo stellen de radio-dj’s van de Belgische zender Joe.

“Het gonst van de geruchten”, aldus presentatoren Sven en Anke. “Kan jij die bevestigen?” Tot ieders verbazing deed de zanger dat. “We hebben een soort van verkering, weer. Het is aan”, aldus Marco, die zich ongetwijfeld in de zevende hemel bevindt. Wel zegt hij dat de breuk, die een jaar duurde, destijds definitief was. “Daarom zijn we ook nog heel voorzichtig.”

Een verrassing is het niet dat Marco zijn ex maar al te graag terug wilde. Op social media plaatst hij met regelmaat berichten waarmee hij Leontine in het zonnetje zet en vertelt hoe gek hij op haar is. Ook is hij open over het feit dat ze de laatste maanden weer innig aan het daten waren.

De zanger benadrukte wel altijd dat ze het ‘geen vorm’ wilden geven, maar daar lijkt hij nu de brui aan te geven.

bron: RTL Boulevard

Gerelateerde artikelen