Marianne Weber & John de Bever: klap tijdens opnames videoclip

MARIANNE WEBER EN JOHN DE BEVER
BLIJVEN TÓCH SAMEN

Ondanks commotie bij opname videoclip ‘Schat Van Mij’

De nieuwe single ‘Schat Van Mij’ én de bijbehorende videoclip van Marianne Weber en John de Bever zullen veel stof doen opwaaien. Wie rekent op sprookjesachtige beelden, kan zich letterlijk opmaken voor een flinke humoristische klap in het gezicht. Na een lange, uitputtende opnamedag bleek dat het ‘duo van het levenslied’ over twee totaal verschillende karakters beschikt. De gemoederen liepen zelfs zo hoog op, dat de ‘Koningin van het Levenslied’ bij zeer hoge uitzondering haar engelengeduld verloor, wat de nietsvermoedende volkszanger moest bekopen met… een klap!

Dat Marianne Weber en John de Bever tijdens de opnamen van ‘Schat Van Mij’ op een gegeven moment rollebollend van het lachen op de bank liggen, is op zich niet zo vreemd. De twee hebben totaal verschillende ideeën over het leven. Hij

houdt van duur, zij van goedkoop. De één kiest voor een miljoenenjacht, de ander voor een zeilbootje. Hij denkt te groot, zij te klein. En soms leidt dat tot enige ludieke onenigheid. Maar ondanks alles overwint de vriendschap en blijven Marianne Weber & John de Bever tóch bij elkaar!

Smile Music, het label dat exclusief samenwerkt met Marianne Weber & John de Bever, brengt de single ‘Schat Van Mij’  uit. Begin april wordt het nieuwe label op feestelijke wijze gelanceerd.

John-de-Bever-Marianne-Weber-Schat-Van-Mij-Cover-maart-2019

 

Gerelateerde artikelen