Marieke Elsinga

Marieke Elsinga baalt eventjes flink van presentatie RTL Boulevard

Marieke Elsinga baalt er deze week even flink van dat ze haar ochtendshow op Qmusic moet combineren met een week achter de desk bij RTL Boulevard. Het komt niet al te best uit, schrijft ze op Instagram.

Net als gewone mensen hebben ook bekende Nederlanders wel eens geen zin om naar hun werk te gaan. Ook voor Marieke Elsinga gaat dat deze week op. Ze vindt het hartstikke leuk dat ze haar radiowerk kan combineren met televisie, maar deze week had ze liever iets meer tijd gehad voor haar persoonlijke leven.

Marieke is onlangs gaan samenwonen met haar mysterieuze vriend Sander en ze zijn druk bezig om de boel in te richten. Op drukke dagen als deze komt daar echter weinig van. Het liefst was Marieke deze week ’s avonds thuis geweest om samen met Sander de boel in orde te maken.

Het is wat het is, aldus Marieke. “In de week dat ik de ochtendshow en RTL Boulevard tegelijk doe, kom ik eigenlijk aan niks anders toe. Zeker deze week voelt dat heel suf en ongezellig want ben net verhuisd (dozen!!!) en gaan samenwonen. Avonden niet thuis.”

Zo’n dubbele baan vergt uiteraard ook veel van je energie. Marieke heeft daar een goede oplossing voor gevonden. Voorafgaand aan de uitzending gaat ze altijd op een spijkermatje liggen. “Powernaps helpen goed. Zeker op m’n spijkermat.”

bron: Mediacourant / foto: Instagram