Martien Meiland Schermafbeelding 2020 09 13 Om 16.34.37

Martien Meiland uitgeschakeld

Dikke pech voor Martien Meiland! De Château Meiland-ster heeft een stijve nek en dat zorgt voor aardig wat pijn…

Maxime Meiland heeft op Instagram video’s van haar vader geplaatst. Hierop is te zien dat Martien zijn nek niet kan bewegen. “Als ik nou zeg: ‘kijk daar eens’ kan je dan kijken?”, vraagt Maxime. “Ik kan wel deze kant op kijken, maar niet deze kant”, demonstreert hij. “Met drinken, kan ik niet verder dan zo”, laat Martien zien terwijl hij sap probeert te drinken.

“Het gaat niet helemaal leeg dat glas”, vertelt Martien lachend. “Want die kop kan niet verder naar achter. Het doet zo zeer.” Erica wijst hem erop dat hij dan toch even langs de huisarts moet gaan.

Nu Martien weer in Nederland woont, heeft oud-huisvriendin Caroline van Eeden vertelt, dat ze weer contact wil met hem. De twee hebben elkaar – sinds Caroline’s vertrek uit het kasteel én Frankrijk – al zo’n elf maanden niet gezien of gesproken. Hoog tijd voor verandering volgens Caroline: “Inmiddels gaat het weer goed met me en kan ik ook volmondig zeggen dat mijn deur voor Martien wagenwijd open staat. Onze wegen zijn gescheiden en we verloren elkaar uit het oog, maar ik voel absoluut geen rancune richting de familie. Soms pas je even niet meer bij elkaar, maar het liefst zou ik zo snel mogelijk weer een lekker wijntje met Martien drinken. Ik mis hem!”

bron: Shownieuws

Gerelateerde artikelen