Martijn Krabbé: twijfels over The Voice op SBS6

0

Martijn Krabbé betwijfelt of The voice of Holland in één keer een klapper zal maken van zender SBS 6. Hij doet deze uitspraak in het AD, nadat bekend is geworden dat John de Mol alles op alles zet om het Talpa-programma naar zijn eigen zender te halen.

John de Mol maakte deze week in Pauw bekend dat hij 44 advocaten heeft ingeschakeld om zijn vlaggenschip The voice of Holland naar zijn thuishaven SBS 6 te halen. Martijn Krabbé snapt de gedachtengang van de Talpa-directeur en volgens hem is het logisch dat John zijn programma zelf wil uitzenden. “Ik kan me voorstellen dat het voor hem belangrijk is om een van zijn grootste hits naar zijn eigen zender te halen, maar iedereen doet nu zo paniekerig”, vertelt Martijn in het AD.

Bij de The Voice-presentator is de paniek in ieder geval nog niet toegeslagen. “Als The Voice naar SBS gaat, is de zender niet opeens een succes, hoor.” Ook denkt Martijn niet dat RTL een hele zware klap zal krijgen. “Als je het weghaalt bij RTL, ligt RTL niet opeens op z’n gat.”

Hij denkt dat het een groot gemis zal zijn voor de zender, maar dat RTL dit wel op kan vangen. “Geloof me: ik werk hier nu 25 jaar, onze voorraad talent, creativiteit en slagkracht als het gaat over investeringen, is groot genoeg om dat op te vangen.”

Of The voice of Holland snel naar SBS zal verhuizen, is nog even de vraag. De presentatoren van het programma zijn in ieder geval al gevraagd om de zomer van 2019 vrij te houden in hun agenda. “Ik ga er vanuit dat dat niet voor een barbecue is”, grapt Martijn.

bron: RTL Boulevard

Share.