Miss Montreal

Miss Montreal & Diggy Dex schreven titelsong voor film ‘Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn’

Niemand minder dan Miss Montreal en Diggy Dex zingen de titelsong van de nieuwe bioscoopfilm ‘Alles is zoals het zou moeten zijn’. Deze unieke samenwerking is speciaal voor de feelgoodfilm tot stand gekomen en samen met Paskal Jakobsen is het catchy liedje ‘Alles is zoals het zou moeten zijn’ geschreven. Hoofdrolspeelster Barbara Sloesen heeft als haar personage Iris een rol in de videoclip van het nummer, samen met Miss Montreal en Diggy Dex.

Sanne Hans (Miss Montreal) over het nummer: “Ik mocht deze titelsong samen met Diggy Dex en Paskal Jakobsen schrijven! Super leuk. Paskal komt uit Zeeland en is opgegroeid met de zee. Koen surft natuurlijk al jaren en zoals iedereen wel weet houd ik heel erg van kiten en zeilen en alles wat daarmee te maken heeft. We wilden niet zo cheesy en letterlijk over ‘de liefde’ schrijven maar meer metaforisch werken met alle elementen waar ons hart ligt: wind, water en vrijheid.” 

Zowel Sanne Hans als Diggy Dex doen komend seizoen mee aan het programma Beste Zangers dat vanaf 3 september te zien zal zijn.

Bekijk de videoclip hier.