Justine Pelmelay

Missen…

Dat Connie Witteman haar ex Eugène van Dun niet mist, blijkt wel als we haar in Amsterdam tegen het welgevormde lijf lopen. De stijlvolle diva straalt en ziet er geenszins uit als een gebroken vrouw. Dat Eugène en zij in een hevige oorlog om heel veel geld verwikkeld zijn, lijkt Connie niet te raken. Ze heeft een nieuwe advocaat in de arm genomen om de juridische kwestie uit te vechten, daar maakt Connie haar gemanicuurde handjes niet vuil aan. Zij lijkt zich drukker te maken om de sieraden die een boevenbende buit maakte vorig jaar. Alhoewel er een aantal juweeltjes zijn teruggevonden, is de collectie nog altijd niet helemaal compleet. Connie mist nog een paar glimmertjes.

Justine Pelmelay weet hoe traumatisch het is om bestolen te worden. In het verleden bleek zij een manager te hebben met lange vingers. Alle rode vlaggen had Justine gemist, ze had haar manager zelfs in vertrouwen haar pinpas gegeven. Een zakelijke flop met hele vervelende gevolgen voor Justine.

De familie Meiland heeft het op zakelijk gebied een stuk beter voor elkaar. Sinds hun vertrek naar Frankrijk, om daar een kasteel te verbouwen tot hotel, runt dochter Montana de interieurzaak in Noordwijk. Dat doet zij hartstikke goed. Vader Martien is dan ook apetrots op zijn oudste kind. Met zijn vrouw Erica wordt er letterlijk hard aan de Franse weg getimmerd, hun chateau zien we op tv wekelijks mooier en mooier worden. Montana vertelt Party dat haar vader het, ondanks dat hij goed kan aarden in Frankrijk, geregeld een traantje wegpinkt. Hij mist zijn oudste dochter namelijk enorm. ”Ik mis pappa ook heel erg”, zo vertrouwt zij ons toe…

Wesley Sneijder maakte vorige week een enorme misser; hij vernielde een auto uit baldadigheid. Met dit wangedrag lijkt zijn huwelijk niet meer te redden. En dat terwijl Yolanthe voor hun liefde wilde vechten, maar dat lijkt nu een gemiste kans voor Wesley.

Tot volgende week,

Chantal Braspenning

Hoofdredactie