Nederlandse Premiere Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Monica Geuze: openhartig over ex Lars

In de aflevering Flex met je ex van de podcast ‘Geuze & Gorgels’ vertelt Monica Geuze (26) openhartig over haar band met ex-vriend Lars Veldwijk (30). Die is beter dan ooit tevoren.

Volgens Monica is de communicatie met Lars een stuk beter dan die was en daar is ze maar wat blij mee. “Vlak voordat we uit elkaar gingen zijn we in therapie gegaan om beter met elkaar te leren communiceren. Dat is toen niet gelukt en uiteindelijk zijn we alsnog uit elkaar gegaan”, legt de vlogger uit. Ze vervolgt: “Ik denk nu dat die therapeut trots op ons geweest zou zijn.”

Nu Lars zijn dagen bij de Zuid-Koreaanse voetbalclub Suwon FC spendeert, ziet hij zijn twee kinderen in Nederland een stuk minder. Vorige maand keerde de voetballer even terug, waarna Monica en Lars samen met hun dochtertje Zara-Lizzy hebben afgesproken, vertelt ze: “We hebben echt voor het eerst zo’n goed gesprek met elkaar kunnen voeren en elkaars behoeftes kunnen delen en ons gevoel over bepaalde situaties, zonder dat we ruzie kregen.”

bron: RTL Boulevard / foto: Brunopress

Gerelateerde artikelen