Annemiek

Nieuwe vriend boerin Annemiek kampt met chronische ziekte

De nieuwe vriend van boerin Annemiek, Charlie-Robinson Poortvliet, blijkt een chronische ziekte te hebben. Dat meldt hij op zijn blog.

“Na jarenlang progressief achteruit te zijn gegaan, besloot ik begin 2013 eindelijk door de medische molen te gaan”, schrijft de vriend van Annemiek op zijn website. “Aanvankelijk werd er geen ziekteverwekker gevonden en kreeg ik de diagnose ME / CVS. CVS staat voor het Chronische-vermoeidheidssyndroom en ME staat voor myalgische encefalomyelitis. Enkele maanden later bleek het echter de chronische Ziekte van Lyme + Co-Infecties te betreffen.”

Eind 2017 heeft Charlie besloten om te stoppen met de behandelingen. “Na jaren van behandelen en vechten was ik er wel klaar mee. Ik heb geaccepteerd dat ik nooit meer helemaal zal genezen en 70 % van mijn kunnen het maximaal haalbare is. Waar de focus eerst op behandelen en genezen lag, ligt deze nu op het leven binnen mijn grenzen.”

Ontmoeting

Annemiek en Charlie kwamen zo’n zes weken geleden met elkaar in contact. Na een week digitaal met elkaar gecommuniceerd te hebben, vroeg Charlie om wat leuks te gaan doen. Inmiddels zijn Annemiek en Charlie officieel een stel.

Gerelateerde artikelen