Ook Marlayne Sahupala wilde Lingo presenteren

SBS 6 heeft veel sterren laten opdraven om een screentest te komen doen voor Lingo. Ook Marlayne Sahupala had het taalspel graag gepresenteerd. Dat vertelt de presentatrice van Hart van Nederland in gesprek met Televizier. Marlayne mocht afgelopen Koningsdag samen met Luuk Ikink een regioquiz presenteren voor het oog van de Koning. “Dat vond ik vooraf best spannend, ik had…

SBS 6 heeft veel sterren laten opdraven om een screentest te komen doen voor Lingo. Ook Marlayne Sahupala had het taalspel graag gepresenteerd. Dat vertelt de presentatrice van Hart van Nederland in gesprek met Televizier. Marlayne mocht afgelopen Koningsdag samen met Luuk Ikink een regioquiz presenteren voor het oog van de Koning. “Dat vond ik vooraf best spannend, ik had het nog nooit gedaan en je staat toch voor de koning. Maar ik merkte al snel dat zo’n spelshow me erg ligt.”

Ze was dan ook erg enthousiast over Lingo. “Ik zou zeker geen nee zeggen als ik voor een programma als Lingo gevraagd zou worden, maar Hart van Nederland is en blijft een prachtige basis.” Uiteindelijk heeft SBS 6 de presentatie van Lingo vergeven aan Jan Versteegh. Waar kan Marlayne nog meer blij mee worden gemaakt? “Ik ben zangeres in hart en nieren, dus een muziekprogramma met mooie duetten zou de ultieme droom zijn.” Dat zal er ook wel niet van komen, jammert Marlayne . “Helaas blijkt uit de kijkcijfers van dergelijke programma’s dat mensen liever live naar muziek luisteren.”

bron: Mediacourant