Gtst

Opnames Goede Tijden, Slechte Tijden wederom stilgelegd

Slecht nieuws voor de makers én fans van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. De opnames van de soap zijn namelijk wederom stilgelegd, zo laat een woordvoerder weten aan ‘De Telegraaf’. De reden hiervoor is dat er een crewlid besmet is met het coronavirus.

Volgens EndemolShine zijn de strikte protocollen succesvol geweest: “Er is snel en adequaat gehandeld en de betreffende collega is direct in quarantaine gegaan en maakt het goed. Op dit moment zijn er geen andere cast- en crewleden met klachten.” 

De crew zou na deze week al herfstvakantie hebben, maar uit voorzorg is besloten om de opnames eerder stil te leggen. Volgens de makers zal de kijker niks merken van deze stop en is de verwachting dat de opnames op maandag 19 oktober weer kunnen worden hervat.

Het is de tweede keer dit jaar dat de opnames stil komen te liggen. Afgelopen maart werd tot hetzelfde besloten, omdat het destijds onverantwoord was om door te gaan. Op 8 juni dit jaar werd duidelijk dat de opnames weer hervat waren. Wel heeft deze opnamestop gezorgd voor minder afleveringen. Sindsdien is GTST enkel van maandag tot en met donderdag te zien, in plaats van vijf dagen per week.

De makers besloten dit jaar ook niet langer verder te gaan met Ferry Doedens, De acteur, Lucas in de serie, werd eerder al twee weken op non-actief gezet omdat hij zich niet aan de coronamaatregelen en opgestelde protocollen had gehouden. Vlak hierna werd duidelijk dat hij helemaal niet meer terug zou keren en nog tot november zijn draaidagen volmaakt.

Het stilleggen van de opnames is een flinke domper voor de makers, die dit jaar juist een feestje te vieren hebben. GTST bestaat namelijk 30 jaar en in Goede Tijden, Zomer Tijden hebben verschillende castleden teruggeblikt op de afgelopen decennia, onder wie Ferry. 

bron: RTL Boulevard

Gerelateerde artikelen