Oppassen!

Estelle Cruijff trekt zich ogenschijnlijk weinig aan van de schuldeiser die in haar nek hijgt. Er rust een beslag op haar huis vanwege een huurachterstand, ze moet een duizelingwekkend bedrag van haar schuldeiser op tafel leggen. Maar wie denkt dat de blondine in een hoekje gaat zitten huilen, zit er goed naast. Estelle pakte, corona of niet, het vliegtuig naar Ibiza en geniet daar van zon, zee en strand. Op het jetseteiland wordt niet op een eurootje gekeken. Op je centen passen, is er op Ibiza gewoonweg niet bij; een strandbedje kost al snel zo’n 35 euro en voor een cocktail wordt zonder te knipperen met de ogen doodleuk 20 euro door de knappe Spaanse ober gevraagd. Maar dat vormt allemaal blijkbaar geen belemmering voor luxepoes Estelle, ze geniet zichtbaar van haar vakantie. Ze had zich enorm verheugd op een weekje relaxen op haar favoriete eiland.

Caroline Tensen verheugt zich op iets heel anders, namelijk op haar eerste kleinkind. In een leuk duogesprek met haar dochter Charlotte geeft de presentatrice aan: ’Ik zou ontiegelijk graag oma willen worden.” Het kleintje is bij Caroline in goede handen, ze staat nu al te trappelen om straks op te mogen passen. Maar of haar dochter al helemaal klaar is voor de gezinsuitbreiding?

Voor Minouche van der Gijp en haar kersverse echtgenoot René ligt een baby niet in de lijn der verwachting. Ze hebben samen een prachtig samengesteld gezin en vinden het vast wel best zo. Wel is de zakenpartner van Minouche zwanger, samen runnen ze een reisbureau. Corona gooide helaas de hele reiswereld plat, ook het bureau van Minouche en zakenpartner Wendy kreeg een klap te verduren. Inmiddels gaat het weer iets beter, langzaamaan gaat Nederland weer op vakantie. Mocht u nog een reisje in het verschiet hebben deze zomer: heel veel plezier, geniet ervan en pas goed op uzelf!

Chantal Braspenning – hoofdredacteur