Maxime Meiland

Party onthult pikant geheim Maxime Meiland

Het blijft een familie die veel reuring geeft. Rondom de Meilandjes is altijd wel wat te doen. Ditmaal is het Maxime Meiland, de jongste dochter van Martien en Erica, die de laatste tijd behoorlijk in opspraak is. Vorige week vertelde ze in Party hoe de lancering van haar kledinglijn de mist in ging nadat bleek dat veel van haar outfits ook te koop staan op de Chinese website AliExpress, maar dan tegen een heel zacht prijsje.

Vorige week nog verzocht Maxime aan Nederlandse toeristen om niet nieuwsgierig bij hun Franse chateau rond te hangen, maar vooral lekker door te rijden. Het verzoek om privacy leverde de realityster flink wat boze blikken en kritiek op.

Het is dus niet de eerste keer dat de alleenstaande moeder over de tong gaat. En er zal de komende dagen opnieuw veel over haar worden gesproken, nu weekblad Party in haar gloednieuwe editie een pikant geheim onthult dat Maxime tot nu toe knap verborgen heeft weten te houden.

In 2016 werd er namelijk een bedrijf geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder de naam Divine Live. Dit betrof een eenmanszaak die op naam stond van Maxime Meiland. Het bedrijf werd opgericht op 20 juli 2016 en is op 7 juni 2018 uitgeschreven bij de Kamer van Koophandel. De activiteit waar Divine Live zich, volgens de officiële KvK-gegevens, mee bezighield staat omschreven als ’erotische webcam site’. Of het bedrijf een succes is geweest en wat de rol van oudere zus Montana en moeder Erica is geweest, leest u allemaal in Party 30!

Fullsizeoutput 121d