Patrcia Paay

Patricia Paay komt met huidverzorgingslijn

Op 72-jarige leeftijd zit Patricia Paay nog niet stil. Want stilzitten zit niet in de aard van deze Rotterdamse diva. Een jaar lang heeft zij achter de schermen samen gewerkt aan de ontwikkeling van een eigen huidverzorgingslijn voor de zelfbewuste en jongvolwassen vrouw.

Onlangs onthulde zij haar langbewaarde geheim en lanceert zij: Forever Young met La Paay Cosmetics. Een huidverzorgingslijn bestaande uit drie producten voor een stralend jonge huid. Een dag- en nachtcrème, een oogcrème en een collageenboost zorgen voor de Forever Young uitstraling waar elke vrouw van droomt.

Met deze huidverzorgingslijn wil zij grote impact maken en iets achterlaten voor de volgende generaties. Op een manier die bij haar past en met een product waar zij volledig achter staat. Een lijn volledig in Nederland ontwikkeld en geproduceerd met gekwalificeerde ingrediënten alleen afkomstig uit Europa. Dat maakt deze huidverzorgingslijn echt uniek. Een verzorgingslijn niet alleen van buitenaf, maar juist ook van binnenuit.

Met Anglaia wordt de unieke en geheime samenstelling van exclusieve merken en crèmes toegankelijk voor een brede doelgroep. Hiermee bewijst La Paay dat een goede huidverzorging zowel duurzaam als betaalbaar kunnen zijn. En dat past echt bij de persoonlijkheid en mentaliteit van de Rotterdamse diva!

Foto: Edwin Janssen