Patty

Patty Brard neemt afscheid van haar moeder

Presentatrice Patty Brard (66) neemt afscheid van haar moeder, Gerda, die afgelopen week overleed. Zij leed al geruime tijd aan de ziekte van Alzheimer. Zowel Patty als haar dochter Patricia waren bij Gerda toen zij haar laatste adem uitblies.

Brard liet eerder al weten ‘dankbaar te zijn om samen met dierbare mensen afscheid hebben te kunnen nemen’. ‘Mijn moeder is rustig en vredig ingeslapen. Ze is nu bij mijn vader en broertje. Het is heel triest, maar gelukkig hebben we haar nog een prachtig laatste jaar kunnen geven. Ik wil graag het verzorgend personeel bedanken voor hun toegewijde en liefdevolle zorg.’

Onder de post krijgt Patty veel steun van haar volgers. “Je moeder heeft een mooi leven gehad. En hoe geweldig is het dat ze zowel jou als Priscilla weer samen in haar armen kon sluiten? Dat was het mooiste geschenk dat jullie haar konden geven en daar zal ze jullie eeuwig dankbaar voor zijn. Een mooier afscheid hadden jullie haar niet kunnen geven, haar dochter en kleindochter weer bij elkaar, prachtig gewoon”, aldus een fan.

Beeld: Instagram

Gerelateerde artikelen