Pers gewoon welkom bij première Javier Guzman

Dat Javier Guzman zijn premièregasten zou hebben afgezegd is onzin volgens zijn manager Dries Floris. “Het is jammer dat dit gezegd wordt, want er is niets van waar. Hij is juist hartstikke goed bezig.”

De Telegraaf meldde vanmorgen dat Javier geen zin heeft in een feestje. Hij zou de tv-ploegen die verslag doen van zijn première hebben afgebeld. Vanavond speelt hij namelijk zijn eerste onemanshow genaamd GA-BIE-JER in Den Haag. “De pers is gewoon welkom. Javier heeft niemand afgezegd”, laat manager Dries weten aan RTL Boulevard

Javier kwam afgelopen zaterdag in het nieuws, omdat hij in behandeling zou zijn in een afkickkliniek. Ook dat verhaal is niet waar volgens Dries. “Hij is nooit opgenomen geweest. Hij doet dit altijd 2-3 weken voor de première van een show, zodat hij goed zijn rust kan bewaren.”

Dries vindt het spijtig dat Javier zo slecht in het nieuws komt. “Hij is juist super goed bezig. Zijn shows worden helemaal uitverkocht. Hij verdient het niet dat er leugens over hem worden verspreid.”

bron: RTL Boulevard