Famke Louise Insta

Politie deelt 66 coronaboetes uit bij clipopname Famke Louise

Bij de opnames van een videoclip van rapper Famke Louise heeft de politie gisteren 66 boetes uitgeschreven voor het niet naleven van de coronamaatregelen. De opnames waren in een loods in het Noord-Hollandse Lijnden.

De politie, die werd ondersteund door de Koninklijke Marechaussee, kwam af op een melding over ‘een festiviteit’. ‘Een grote groep mensen was in een ruimte bijeen en de coronamaatregelen werden overtreden. Het betrof een loods aan de Raasdorperweg. Alle 66 aanwezigen hebben een proces-verbaal ontvangen’, schrijft de politie Haarlemmermeer op Facebook.

Rapper Blacka, die ook meewerkte aan de clip, deelt op zijn Instagram een korte video waarin te zien is dat de politie in de loods is. Een van de aanwezigen bevestigt dat er boetes zijn uitgedeeld.

Volgens het management van de zangeres was Famke slechts kort op de set aanwezig voor haar bijdrage en was ze enkel in het gezelschap van haar stylist en visagist. ,,Ze hebben zich netjes aan alle regels gehouden’’, luidt de verklaring aan het ANP. Wel heeft de politie haar gegevens genoteerd. ,,Maar over een boete hebben ze het niet gehad. Ze ligt er niet wakker van. Ze heeft de regels nageleefd.’’

bron: AD / foto: Instagram