Powervrouw

Als we het hebben over powervrouwen dan borrelt toch al snel de naam van Patricia Paay op. Want hoewel ze over 3 jaar de 70 jaar aantikt, toch weet ze nog steeds heel Nederland te boeien. Dat vind ik knap. Ze is al in geen tijden op tv geweest met een vaste klus, maar weet met haar bijzondere liefdesleven toch altijd weer het land op z’n kop te zetten. Afgelopen week trouwde ze in het geheim. Voor een glamourdiva als La Paay, dieniet vies is van wat aandacht en flitsende camera’s, is dit opmerkelijk. Ongeloofwaardig zelfs volgens sommigen. Paay zou Paay niet zijn als hier niet een verhaal achter zit.

Net als Patricia zet ook Sabia Boulahrouz zelden een stap zonder de media in haar kielzog. Maar nu de enige man die ze nog vertrouwde er vandoor is gegaan, heeft Sabia even behoefte aan rust. Het is de zoveelste klap in haar leven. Dit moet een behoorlijk knauw in haar vertrouwen zijn. Sabia heeft tijd nodig om haar rug weer te rechten en weer vol gas door het leven te kunnen gaan. Ook deze klap komt de brunette vast wel weer te boven, want zo zijn powervrouwen nou eenmaal.

Katja Schuurman is daarin niet anders. Depressies, liefdesbreuken en andere ellende, hebben Katja nooit klein kunnen krijgen. Ze heeft haar geloof in zichzelf, het leven en de liefde altijd behouden, zelfs als het allemaal tegen leek te zitten. Het was een rocky road, maar nu lijkt ze dan eindelijk echt haar rustpunt te hebben gevonden in topkok Freek. De twee zijn klaar voor een groots liefdesfeest. Zal Katja ons allemaal mee laten genieten of kiest ze net als La Paay voor een geheime bruiloft en houdt ze haar lippen stijf op elkaar?

Wie zich de mond nooit zal laten snoeren is Glennis Grace. De Amsterdamse maakt van haar hart geen moordkuil. Middels een filmpje sprak ze onlangs opdringerige fans toe: ’Stop met die huwelijksaanzoeken. Ik vind het smerig!’ Glennis weet haar mondje wel te roeren, en dat past ook bij een powervrouw. Maar het is de toon die de muziek maakt, je kunt het ook overdrijven.

Tot volgende week,

Chantal Braspenning
Hoofdredactie

Gerelateerde artikelen