Big Brother Presentatie

Presentatieduo Big Brother bekend

Geraldine Kemper en Peter Van de Veire nemen in het nieuwe seizoen van Big Brother de presentatie van de liveshows op zich. Kemper vertelt in de Coen en Sander Show op Radio 538 dat de nieuwe reeks van het realityprogramma volgend jaar januari van start gaat en op RTL 5 en Videoland te zien is.

Ook vertelt Kemper in de show dat er zeven Nederlanders en zeven Belgen meedoen aan het programma en dat het huis in Nederland staat.

Big Brother begint het nieuwe seizoen met een liveshow die de De Start van Big Brother heet. Vervolgens is het programma dagelijks op RTL 5 en de Belgische zender VIER te zien. Op Videoland is zelfs 24 uur per dag een livestream te volgen.

Het experiment duurt in totaal honderd dagen waarbij kandidaten één voor één worden weggestemd. De startdatum wordt op een later tijdstip bekendgemaakt.

Kemper en haar Vlaamse collega Van de Veire zijn eens per week in de liveshow Big Brother: Live te zien. Ook nemen ze aan het einde van het seizoen de presentatie van de finale op zich.

Big Brother was van 1999 tot 2006 in verschillende seizoenen en versies op de Nederlandse televisie te zien. Het programma is inmiddels in 66 landen uitgezonden en is in een aantal landen nog steeds te zien.

Foto:  Wim van de Genachte

Gerelateerde artikelen