Presentatoren Gouden Televizier-Ring Gala bekend

Lange tijd was er onduidelijkheid over wie dit jaar het prestigieuze Televizier-Ring Gala zouden gaan presenteren, maar gisteravond werd eindelijk door AVROTROS bekendgemaakt wie deze eer dit jaar op zich zullen nemen. Deze vijfenvijftigste editie zal worden gepresenteerd door Dionne Stax (35) en Frits Sissing (57).

Dionne Stax en Frits Sissing nemen de honneurs waar voor Jan Smit, die is genomineerd met Beste Zangers, en Rik van de Westelaken, die niet beschikbaar is door Wie is de Mol?. Ondanks de coronacrisis zal het Televizier-Ring Gala wel doorgaan, maar dan met een aangepaste invulling. Zo zijn alleen de genomineerden welkom voor de uitreiking van deze felbegeerde televisie-prijzen.

Dit keer zijn Beste Zangers, Over Mijn Lijk en Nick, Simon en Kees: Homeward Bound in de strijd voor de Gouden Televizier-Ring. Tijdens de avond kan er nog steeds gestemd worden op de televisieprogramma’s, maar voor de andere nominaties zijn de stembussen gesloten. Het Gala zal plaatsvinden op donderdagavond 8 oktober tijdens een live-uitzending om 20.55 uur op NPO1.

Gerelateerde artikelen