Chateau Meiland 2

Proost!

Bij de Meilandjes vloeit de wijn geregeld rijkelijk. Het mantra van de familie luidt dan ook: ’Wijnen, wijnen, wijnen!’ Maar al die glaasjes die de Meilandjes wegtikten voor het oog van de camera’s vielen niet zo lekker bij anti-alcohol-organisaties. Deskundigen spraken hun zorg uit dat de Meilandjes mensen aan zouden zetten tot drinken. Volgens een woord-voerder van Talpa zal het zo’n vaart echter niet lopen. Talpa vindt dat de wijnproeverijtjes van de populaire tv-familie vallen in de categorie ’verantwoorde consumptie’. En daarmee was de kous af.

Natuurlijk is er niets mis met een drankje op z’n tijd, het is echter wel raadzaam om maat te houden. Hoogstwaarschijnlijk vliegen momenteel de kurken in de nieuwe Meiland-boerderij alweer vrolijk in de rondte. Er valt immers iets te vieren. Maxime is namelijk smoorverliefd. Niet alleen de blonde schone is dronken van geluk met haar knappe cameraman, ook haar ouders zijn dol op Leroy. ”Hij is zó leuk”, jubelen Martien en Erica. In het verleden hebben zij zich meer dan eens zorgen gemaakt om hun jongste dochter, maar die tijd is gelukkig voorbij.

Dries Roelvink begrijpt hun opluchting ongetwijfeld als geen ander. Zijn zoons hebben hem geregeld slapeloze nachten bezorgd. Met name Dave heeft zich vaak in de nesten gewerkt. Als we de nieuwsberichten mogen geloven, ging het vaak mis tijdens een dronkemansavond. Dave is tot grote vreugde van zijn ouweheer al voor het corona-virus uitbrak gestopt met het drinken van alcohol, maar Dries spuugt er naar eigen zeggen niet in. ”Ik drink te veel wijn”, vertelde de volkszanger.

Ook Patricia Paay zal een glaasje hebben geheven toen de tumor in de borst van haar dochter Christina goedaardig bleek te zijn. Zangeres Desray heeft eveneens goed nieuws te melden: na een ingrijpende operatie is zij genezen van borstkanker. Wat een opluchting, wat ongelooflijk fijn! Alle reden om de champagnekurken eens een avondje goed te laten knallen!

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Gerelateerde artikelen