Quinty Insta

Quinty Trustfull speelt zelf ook mee in de Nationale Postcode Loterij

Naast Pink Ribbon is Quinty Trustfull ambassadeur van de Nationale Postcode Loterij. In deze hoedanigheid reikt zij jaarlijkse met plezier vele miljoenen uit aan gelukkige winnaars. Zelf speelt Quinty ook mee en daardoor is ze weleens in de prijzen gevallen. Op de postcode van haar huis in de Amsterdamse wijk Nieuwe Pijp, won ze bijvoorbeeld chocolade van Tony’s Chocolonely. En Quinty werd eens verblijd met een Rituals-pakket. Haar laatst gewonnen prijs, zijn de Healthy Seas Socks. De ’Koffietijd’-presentatrice mocht toen zelf sokken uitkiezen. Quinty: ”Ik heb nog nooit een geldbedrag gewonnen, maar wel allemaal van dat soort prijzen. Het grappige is dat ik wel heel veel mensen ken in mijn buurt die net even een andere postcode hebben, die wel vaak in de geldprijzen zijn gevallen. Ik heb vaak van die kleinere prijzen. Ik vind dat enig en hartstikke goed, want ik ben er om jullie blij te maken.”

Foto: Instagram

Gerelateerde artikelen