‘Rad van Fortuin’ maakt irritante geluiden

De eerste uitzending van de dagelijkse SBS 6-show Het Rad van Fortuin zit erop. Op sociale media ging het een beetje over presentator André Hazes jr, een beetje over de kandidaten en een beetje over de nieuwe Leontine. Maar waar de kijker massaal over ontplofte waren de geluidjes tijdens het draaien van het rad. Die werken compleet op je zenuwen, luidt het op internet. “Dat geluid van het rad… Ik hang nog liever een middag lang vastgebonden aan een draaiorgel“, zegt Bruun bijvoorbeeld.

Marieke vindt het deuntje ‘bloedirritant’, Bea vindt het ‘vreselijk’, een ander spreekt van ‘klotegeluidjes’ en Maria staat op het punt een zenuwinzinking te krijgen: “Manlief kijkt Rad van Fortuin terwijl ik achter de pc zit. Wat een gekmakende vervelende deuntjes. Ik zal blij zijn als GTST weer begint.”

Veronique ‘ergert zich dood aan het irritante geluid als het rad draait’ en Sebastiaandenkt er net zo over: “Te jong, te hip, te veel muziek, te irritante deuntje tijdens het draaien.”

Nousjka: “Serieus? Rad van Fortuin? Wat een aanfluiting. Hans van der Togt draait zich om in zijn.. oh wacht..”

De kans dat SBS 6 morgen stopt met de irritante geluidjes is nihil. “Ik ben bang dat we het geluidje van het rad blijven horen. Alles van te voren opgenomen”, merkt een kijker op.

bron: Mediacourant