Realitysoap

0

Toen Barbie haar eigen realitysoap kreeg, was ze door het dolle. Als doodgewoon Haags meisje een tv-ster worden, het leek wel een droom. Dat die droom gaandeweg is omgeslagen in een nachtmerrie, is natuurlijk heel erg triest. De slangenkuil waarin Barbie terecht zegt te zijn gekomen, bleek meedogenloos te zijn. Barbie is wellicht te zachtaardig voor de snoeiharde showbizz. Chantal Janzen, die voor haar programma bleef slapen in het roze droomhuisje van Barbie, zei het al: ”Ze is een grote lieverd, staat altijd voor iedereen klaar. Maar misschien moet ze eens wat vaker aan zichzelf denken.”

Dat Michael van haar wilde scheiden en manager Jake haar liet vallen, heeft Barbie zo immens veel verdriet gedaan dat ze is ingestort. Een pijnlijke scheiding laten volgen door tv-camera’s moet heel zwaar voor haar zijn geweest. Het leven van Barbie blijkt nu het scenario van een hele slechte film te zijn, met een dramatische ontknoping. De geestelijke toestand van de blondine heeft ervoor gezorgd dat ze vorige week met gillende sirenes is afgevoerd naar het ziekenhuis. De geruchten liegen er niet om, Barbie zou de hand aan zichzelf hebben geslagen. Officieel is dit nog niet bevestigd. Maar er heeft zich hoe dan ook een tragedie afgespeeld in het Barbiehuis. Haar roze wereld is even gitzwart. Gelukkig staat haar lieve familie zoals altijd klaar om Barbie op te vangen. Haar dierbaren beschermen de realityster met alles wat ze in zich hebben. Hopelijk krijgt Barbie snel haar levenslust terug, zich gesteund wetende door haar familie en haar bezorgde fans in het hele land.

Was de prijs van de roem voor Barbie hoog, voor Dave Roelvink heeft de realitysoap ’De Roelvinkjes’ heel goed uitgepakt. Dave is door de serie zelfs vrienden geworden met zijn idool: Tino Martin. Wat een stem heeft die Tino! Let op mijn woorden, hij wordt de grootste ster van ons land. Zijn vriendin Kimberley kan haar geluk niet op: Tino wil met haar trouwen. Als dat geen voer is voor een nieuwe realitysoap… Ik verheug me er nu al op.

Tot volgende week!

Chantal Braspenning

Hoofdredactie

Share.