Reallife soap

0

De meeste mensen hangen niet graag hun vuile was buiten. Problemen en dingen waar we ons stiekem voor schamen schuiven we doodleuk onder het tapijt, daar praten we niet over met buitenstaanders. Sommige beroemdheden vertellen echter maar wat graag over alle sores in hun privé- leven. Gaat het niet goed met hun relatie, dan vertellen ze daar openhartig over. Het delen van persoonlijke zaken kan een ster zelfs een grotere populariteit opleveren. En populariteit vertaalt zich bij de sterren doorgaans in keiharde eurootjes. Zit je liefdesleven in het slop? Schuif aan bij ’Linda’s Zomerweek’, stort je hart uit, vertel dat je een minnaar hebt of laat een traan over je wangen rollen en huppetee: succes verzekerd.

Ook Dreetje Hazes zal de recente relatieproblemen geen windeieren leggen. Zijn strubbelingen met Monique maken hem alleen maar menselijker. En daar houden wij van. Ook Dreetje zit niet alles mee, hij lijkt wel een echt mens… En reken maar dat hij daarmee scoort. In de verte hoor ik de Hazes-kassa al rinkelen. De kijkcijfers van zijn soap zullen stijgen, het energiebedrijf dat hem inhuurde voor een reclamespotje zal goede zaken doen en ook de bankrekening van Dreetje zal vast gestaag groeien. Ik twijfel er niet aan dat het gerust weleens flink zal rommelen in de relatie van Monique en Dré, ook daarin zullen zij niet anders zijn dan wij. Maar de timing van de breuk kwam wel verdraaid goed uit… Namelijk vrijwel gelijktijdig met de start van hun soap. Afijn, elk nadeel heeft z’n voordeel zullen we maar zeggen.

Iets waar Sylvie Meis ook alles vanaf weet. Want sinds haar verloving is verbroken, heeft ze eindelijk weer tijd voor haar zoontje Damián. Kan ze in alle rust haar leven weer op orde krijgen na al dat liefdesgeweld van de laatste jaren. Al weet Sylvie ook wel dat zodra ze weer verliefd is alle ogen weer op haar gericht zullen zijn. Wat dat betreft is haar leven net een soap…

Tot volgende week!

Chantal Braspenning

Hoofdredactie

Share.