Regen…

Een beetje ster heeft natuurlijk een kast van een huis in een sjieke buurt. Waylon kon uiteraard niet achterblijven en dus kocht hij een gigantische villa in het Gooi. Tot grote ergernis van zijn buren blijkt de rockster echter bepaald geen groene vingers te hebben. Het regende klachten. Waylons verwaarloosde tuin is de bewoners een doorn in het oog. Woedende buren klagen over de woekerende planten rond het huis van de zanger. Werk aan de winkel dus voor Waylon.

Ook Wendy van Dijk heeft momenteel haar handen vol. Haar huwelijksbootje dreigt schipbreuk te lijden. Wendy kennen we allemaal als het zonnetje in huis, maar momenteel staat haar gezicht op onweer. De huwelijksproblemen wegen zwaar op de ranke schouders van de presentatrice. Waar is het in vredesnaam misgegaan tussen Wendy en Erland? Ze leken altijd zo gelukkig. Alle ingrediënten voor een happy huwelijk waren immers aanwezig: een prachtig gezin, een dynamische baan in de showbizz, geld als water… Blijkbaar was dit allemaal niet genoeg om de liefde levend te houden. Volgens de geruchtenmachine zou Wendy warme gevoelens hebben gekregen voor haar fitnessmaatje. Dit zou voor Erland de druppel zijn geweest die de liefdesemmer deed overlopen. Hij pakte zijn biezen en woont inmiddels in een luxe studio in Amsterdam.

Ook Nicolette Kluijver meldde verdrietig nieuws. Haar huwelijk staat eveneens op springen. Via haar management laat Nicolette weten keihard voor haar gezin te gaan knokken. Met name voor hun piepjonge kindjes is het te hopen dat pappa en mamma er samen uitkomen en dat er geen scheidingspapieren ondertekend hoeven te worden. Met een beetje mazzel loopt het met een sisser af voor Nicolette en haar grote liefde Joost. Een relatiedipje kan immers de beste overkomen. Maar na regen komt altijd weer zonneschijn, Nicolette!

Chantal Braspenning

Hoofdredactie