26ste Amsterdamdiner 2018

Relatie Angela Groothuizen verbeterd nu ze apart wonen

Angela Groothuizen (61) geeft toe dat haar relatie verbeterd is nu zij en haar man apart wonen. Ze vertelt er openlijk over tijdens de eerste aflevering van ‘Tour de Frans’, waarin ze samen met Frans Bauer (47) belangrijke plekken uit haar jeugd bezoekt.

Dat Angela en haar man niet langer in hetzelfde huis wonen is geen geheim. Nadat hij aangaf meer tijd voor zichzelf te willen, besloot haar man in hun woning aan de Vinkeveense Plassen te blijven en verhuisde Angela naar Amsterdam. Daar is de zangeres achteraf heel blij mee, vertelt ze.

“We zien elkaar echt heel veel. We appen veel, spreken elkaar. Hij komt ook regelmatig hier zodat we met het hele gezin zijn.” En dat is waar Angela het meest trots op is: haar gezin. “Dat is de situatie nu. Eigenlijk gaat het nu beter nu hij op zichzelf woont.”

Maar dat de twee geen traditioneel huwelijk hebben, zorgt ervoor dat Angela haar man op sommige momenten erg mist. “Ik mis hem ook af en toe wel. Ik had liever gehad dat hij thuis was. We hebben 28 jaar bovenop elkaar geleefd en dingen gaan soms niet zoals je wil dat ze gaan.”

Beeld: ANP

Gerelateerde artikelen