Pexels Tim Gouw 443417

Relatieproblemen? Koop een tas!

Kijkend naar Marco en Leontien, André en Monique, zie je dat je uit elkaar gaan maar ook het opnieuw proberen, nog niet zo heel eenvoudig is. Maar hoe kun je het voorkomen? Uiteraard is het kopen van een tas niet de oplossing. Maar het kan je wel helpen je relatie te redden. 

Ken je het roze olifantje nog? In relaties zijn ze soms met kuddes tegelijk aanwezig. En er over praten met je beste vriendin, lost echt niet alles op. In veel gevallen wordt de focus alleen maar erger. Beter is het je te focus op iets anders te richten waardoor je even niet aan het probleem denkt. Iets waar je blij van wordt. Het kopen van een nieuwe tas bijvoorbeeld. En als je later tot rust gekomen bent, kun je er zonder ruzie over praten. 

Lentegevoel

Met surfen naar tassen krijg je direct een blij gevoel, daardoor blijf je niet piekeren en in hetzelfde kringetje draaien. Een blij gevoel zoals het wakker worden en dat de zon al schijnt of krokusjes en narcissen die opkomen. 

Stel je maar voor dat jij straks met die mooie nieuwe Zebra Romee aan je schouder naar buiten gaat. Windowshoppen of door de stad lopen op weg naar de heerlijke coffee to go. En of je dat nou doet met je beste vriendinnetje of manlief, je straalt en voelt je fijn. Hierdoor maak je stiekem plannen voor de toekomst en dat is goed voor je relatie.  

Zo weer verliefd

Gek op de zachtheid van mooie pastels? Verwen jezelf of je kids dan met één van de mooie rugzakken of weekendtassen van het merk Engel. Als je deze tassen ziet, dan moet je gewoon naar buiten want het lentegevoel spat er van af. Wedden dat je die ruzie zo weer vergeten bent. 

Bang dat je lief je gaat verwijten dat je teveel shopt? Pak het dan slim aan en koop er een van de goddelijke werktassen van Castelijn en Beerens bij voor hem. Wedden dat je zo weer verliefd bent op hem en de tas. 

Gerelateerde artikelen